Optimaal gebruikmaken van inboard-systemen

Virtuele Manual

De Virtuele Manual is dé online oplossing om de actieradius van voertuigen te vergroten en het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verlagen. Met slimme handvatten maakt de Virtuele Manual inzichtelijk dat de fabrieksopgaven over het gecombineerde brandstofverbruik in veel gevallen wél haalbaar zijn.

Behaalde resultaten
De virtuele manual heeft aangetoond dat de Volkswagen e-Golf 2018 en een 12-tal nieuwe Mercedes-modellen aantoonbaar de fabrieksopgave behaalden door de inboard-systemen optimaal te benutten.
Klik hier om contact op te nemen

Voor ieder automerk een eigen training
De Virtuele Manual biedt desgewenst voor ieder merk en type een specifieke online training. Het programma start met een uitleg over de in de auto aanwezige technieken om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verlagen. Daarna neemt de testrijder de deelnemer (met de ‘eigen auto’) virtueel mee de weg op. Hij laat zien hoeveel brandstof wordt verbruikt als de technieken in de auto goed worden toegepast en er op een slimme manier wordt ingespeeld op het verkeer.

Innovatieve prikkels
Indien de gebruiker deelneemt aan e-Driver vergelijkt de ‘testrijder’ het verbruik van de medewerker op innovatieve wijze met zijn eigen verbruik. Direct toepasbare handvatten bieden mogelijkheden om zuiniger te rijden, CO2-uitstoot te reduceren en de actieradius te vergroten.

Toegevoegde waarde

– Concrete handvatten voor behalen van fabrieksopgaven brandstofverbruik
– Concrete handvatten voor behalen van fabrieksopgaven actieradius
– Directe oplossingen voor zuinige en veilige verkeersdeelname
– Effectieve uitleg van inboard-systemen, gericht op merk en type

Toegevoegde waarde

- Concrete handvatten voor behalen van fabrieksopgaven brandstofverbruik
- Concrete handvatten voor behalen van fabrieksopgaven actieradius
- Directe oplossingen voor zuinige en veilige verkeersdeelname
- Effectieve uitleg van inboard-systemen, gericht op merk en type