Bel 073 - 523 1221

Erkenningen

De trainingen, examens en certificatietrajecten van de Verkeersveiligheid Groep Nederland staan onder extern en onafhankelijk toezicht van TÜV Rheinland.

Voor de uitvoering van de nascholingstrainingen in het kader van de Europese Richtlijn vakbekwaamheid – Code 95, staat de Verkeersveiligheid Groep Nederland als opleider geregistreerd bij CBR/CCV.

Instructeurs

De instructeurs van de Verkeersveiligheid Groep Nederland zijn in het bezit van een WRM erkenning en/of het certificaat Instructeur Verkeersveilig Handelen en Milieubewust Verkeersgedrag (persoonscertificaat TÜV Rheinland).

Persoonscertificatie (uitreiking na gecertificeerde training)

Een persoonscertificaat is de waarborg dat er een eenduidige toetsing van kennis, vaardigheden en inzicht heeft plaatsgevonden onder extern toezicht van een onafhankelijke certificatie instelling. Het persoonscertificaat is een garantie dat de betrokken chauffeur over kennis en vaardigheden beschikt waarmee veilig, schadepreventief en milieubewust kan worden deelgenomen aan het verkeer en is een bewijs dat u een erkende training heeft afgenomen indien u te maken krijgt met letsel- of schadeclaims.

klimaatplein keurmerklogo
climateneutral

De opleidingen van de Verkeersveiligheid Groep Nederland worden Klimaat Neutraal uitgevoerd.