Bedrijfsomschrijving

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consultancy en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit. De Verkeersveiligheid Groep Nederland is met 85.000 cursisten per jaar marktleider op het gebied van verkeersveiligheid- en duurzaamheidstrainingen voor personenvoertuigen en trainingen voor het goederen- en personenvervoer (Code 95).

Onze passie om de veiligheid van uw medewerkers te vergroten is gebaseerd op de nieuwste inzichten over sturing van onbewust gedrag. De Verkeersveiligheid Groep Nederland werkt hiervoor samen met TNO Human Factors en gedragsdeskundigen.

stap2Diensten en producten voor bedrijven of organisaties

  • Verkeersveiligheid trainingen personenvoertuigen
  • Verkeersveiligheid trainingen bedrijfswagens
  • Opleiding en training volgens ISO/NEN 17024 norm
  • Praktijk- en theorietrainingen beroepsvervoer (EU richtlijn 2003/59 – Code 95)
  • Online verkeerseducatie voor scholen (11 tot 17 jaar)

Beleidsmatige ondersteuningstap01

  • Synergy ondersteunt ervaren en onervaren leidinggevenden
  • Eigen regie van medewerkers wordt succesvol geactiveerd en geborgd
  • Medewerkers en leidinggevenden worden ondersteund door e-Coaching®
  • Management ondersteuning bij het vormgeven van een toekomstbestendige organisatie

stap03Kwaliteitsborging

De trainingen, opleidingsmethodiek, examens en certificatietrajecten van de Verkeersveiligheid Groep Nederland staan onder extern en onafhankelijk toezicht van DNV GL. De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een CCV erkend opleidingsinstituut.

Opleidingen met persoonscertificatie

Een persoonscertificaat is de waarborg dat er een eenduidige toetsing van kennis, vaardigheden en inzicht heeft plaatsgevonden onder extern toezicht van een onafhankelijke certificatie instelling. Het persoonscertificaat is een garantie dat de betrokken chauffeur over kennis en vaardigheden beschikt waarmee veilig, schadepreventief en milieubewust kan worden deelgenomen aan het verkeer. Het is tevens een bewijs dat de cursist aan een erkende training heeft deelgenomen wat van belang kan zijn bij letsel- verzekeringsclaims.