Code 95 opleidingen

De Verkeersveiligheid Groep Nederland helpt u te voldoen aan de verplichte nascholing. Met maatwerktrainingen speciaal voor uw onderneming maar ook met eenvoudig te boeken open inschrijftrainingen waarmee de organisatie minimaal wordt belast. Voor welke oplossing u ook kiest, de trainingen helpen uw chauffeurs op een veilige en gezonde manier hun beroep uit te oefenen en veilig en duurzaam deel te nemen aan het verkeer.

Maatwerk programma of inschrijven in een van onze klassen?

Opleidingen op maat

Onze maatwerktrainingen stemmen wij af op uw bedrijfsdoelstellingen en opleidingsbehoeften. Waar nodig ontwikkelen wij deze speciaal voor uw organisatie.

De maatwerktrainingen tellen mee voor Code 95 en maken het mogelijk:

  • om te trainen met de eigen chauffeursgroep
  • op tijden waarop het u het beste uitkomt
  • op een eigen locatie

Door te kiezen voor maatwerktrainingen werkt de verplichte nascholing voor u. De trainingen worden afgestemd op de normen en waarden van uw onderneming en bevorderen zo een veilige en betrokken bedrijfscultuur . De trainingen helpen om uw chauffeurs ambassadeurs van de onderneming te laten zijn: professioneel, vakbekwaam en representatief voor uw onderneming.

Alles over maatwerk trainingen

Code 95 Nederland – open inschrijvingen

Code 95 Nederland is voor chauffeurs en vervoersondernemers de slimme en meest eenvoudige nascholingsoplossing. Trainingen boekt u eenvoudig online, voor vaste lage tarieven op meerdere locaties in Nederland. Aanmelden kan al vanaf 1 deelnemer.

  • Inschrijven vanaf 1 persoon
  • Altijd tenminste 40 trainingsdata beschikbaar
  • Op verschillende locaties in nederland

Zo eenvoudig is het
Met Code 95 Nederland beschikt u over een groot aantal trainingen die u eenvoudig online kunt boeken. Een bevestiging in uw mail en 48 uur voor de training een herinnerings-SMS maken het helemaal gemakkelijk.

Managementtools
Boekt u uw trainingen via Code 95 Nederland dan heeft u zonder bijkomende kosten toegang tot onze uniek managementtools. Deze helpen u uw organisatie veilig en duurzaam in te richten en effectief te besparen op mobiliteitskosten.

Meer informatie aanvragen

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon nummer

E-mail*

Onderwerp*

Bedrijfsnaam*

Vraag of opmerking*