Combinatietraining

Combinatietraining - Zuinig + veilig

Bent u op zoek naar reductie van brandstofverbruik en CO2-uitstoot? Wilt u de veiligheid extra verhogen door uw medewerkers om te leren gaan met risicovolle situaties? Kies dan voor deze combinatietraining die uitgevoerd wordt op een trainingscircuit én op de openbare weg.

Contact opnemen

Verkeersinzicht en gevaarherkenning | Theorie
Het programma start met een interactieve en audiovisuele sessie. Hierin ervaren deelnemers dat de manier van waarnemen cruciaal is voor het voorkomen van verkeersincidenten.

Remmen en uitwijken | Praktijk
Een obstakel op de weg of een plotselinge file? Iedereen maakt het vroeg of laat een keer mee. Tegelijkertijd worden moderne veiligheidssystemen vaak niet optimaal benut. Tijdens deze realistische oefening ervaren deelnemers hoe de remweg tot een minimum kan worden beperkt en hoe een obstakel veilig kan worden ontweken.

Controle houden bij gladheid | Praktijk

Door gladheid of een te snel genomen bocht kan het voertuig grip verliezen. Onze natuurlijke reactie verergert de situatie. Deze unieke oefening geeft inzicht hoe controleverlies over het voertuig kan worden voorkomen.

Duurzaam en veilig | Op de openbare weg
Tijdens de training krijgen deelnemers inzicht in de consequenties van de huidige rijstijl voor het milieu en de veiligheid op de openbare weg. Daarna leren zij basistechnieken voor duurzame verkeersdeelname. Hierbij staat het anticiperen op verkeersomstandigheden en het optimaal gebruikmaken van veranderende voertuigtechnieken centraal.

Trainingscircuit + openbare weg
Lichte bedrijfs- en personenvoertuigen
V.a. 8 medewerkers
7 uur
Rosmalen
V.a. € 199,95 excl. btw.