e-Driver

Medewerkers veilig en duurzaam op weg

Zoekt u een innovatieve oplossing voor het bevorderen van veilige en zuinige verkeersdeelname? En wilt u op effectieve wijze de verzekerbaarheid van uw wagenpark beïnvloeden? Dan is het bewezen effectieve trainingsprogramma e-Driver dé oplossing. In korte tijd krijgen uw medewerkers inzicht in het ontstaan en voorkomen van ongevallen. Handige adviezen bieden handvatten voor het besparen van brandstof en het reduceren van CO2-uitstoot.

Uw medewerkers beschikken over een persoonlijk online trainingsprogramma. Deelnemers worden met trainingen en kennistesten op verrassende wijze gestimuleerd tot veiliger en duurzamer rijgedrag.

Klik hier om contact op te nemen

Gedrag kan alleen langdurig veranderen op basis van permanente educatie. Uw medewerkers ontvangen dan ook iedere zes weken nieuwe inzichten en tips. Met behulp van een adaptief en zelflerend groeipad beschikken medewerkers doorlopend over een leuk en leerzaam programma. 

Vitaal op weg!

Vermoeidheid en stress spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van ongevallen. Daarom biedt e-Driver laagdrempelige en direct toepasbare vitaliteitstrainingen. Door het volgen van deze online trainingen verbetert de concentratie en worden ongevallen voorkomen.

X-Learning | Next level e-learning

e-Driver maakt gebruik van de gepatenteerde X-Learning® methodiek. X-Learning® is ontwikkeld op basis van motivational interviewing en stemt zich continu af op de individuele deelnemer. Het afrondingspercentage van X-Learning® trainingen ligt twee tot drie keer hoger dan bij alternatieve online leersystemen. Met meer dan één miljoen afgeronde trainingen en tweehonderd succesvolle gedragsinterventies is X-Learning® de meest effectieve methode voor online gedragsinterventies.

Bekijk de e-Driver website

Privacy en beveiliging

De e-Driver dataverwerking past binnen de nieuwste AVG Privacywetgeving. Beheer en beveiliging vindt plaats onder ISO 27001-normering. Invitra (afdeling ‘online leersystemen’ van de Verkeersveiligheid Groep Nederland) is gecertificeerd onder nummer SP 24112367 en staat onder toezicht van TÜV Rheinland. De veiligheidsrichtlijnen worden periodiek gecontroleerd door middel van interne en externe audits. Rapportagesystemen zijn toegankelijk via een two-factor authenticatie. Naast het Service Level Agreement ontvangt de opdrachtgever een bewerkersovereenkomst.

Keurmerk inbegrepen

Organisaties die veilige deelname stimuleren kunnen kosteloos gebruikmaken van het Keurmerk Veilig en Duurzaam op Weg, ter waarde van € 5000,-. Het keurmerk staat onder toezicht van de certificerende instelling DNV GL. Het keurmerk zal worden uitgereikt door voormalig Landelijk Verkeersofficier van Justitie Koos Spee als de richtlijnen zijn behaald.

Dit keurmerk toont aan dat bij klanten activiteiten worden uitgevoerd die bijdragen aan meer verkeersveiligheid en duurzaamheid. U kunt het meetbaar en aantoonbaar maken van MVO-initiatieven en -resultaten inzetten voor maatschappelijke profilering en commerciële trajecten. U kunt het keurmerk ook gebruiken voor eigen media- en reclamecampagnes en benutten in aanbestedingstrajecten.