Het Nieuwe Rijden

Openbare weg training voor bedrijfsauto's

Bent u op zoek naar een methode om incidenten, brandstofverbruik en CO2-uitstoot van uw wagenpark structureel te verlagen? Zoekt u een slimme oplossing om veilig en duurzaam gedrag in het verkeer te borgen? Kies dan voor deze combinatietraining die uitgevoerd wordt op de openbare weg én online.

Contact opnemen

Duurzaam en veilig | Op de openbare weg én online
Tijdens de training krijgen deelnemers inzicht in de consequenties van de huidige rijstijl voor het milieu en de veiligheid op de openbare weg. Daarna leren zij basistechnieken voor duurzame verkeersdeelname. Hierbij staat het anticiperen op verkeersomstandigheden en het optimaal gebruikmaken van veranderende voertuigtechnieken centraal. Naast de openbare-wegtraining ontvangen zij het online trainingsprogramma e-Driver. Uw medewerkers worden hiermee doorlopend op verrassende wijze geprikkeld om veiligheid en brandstofbesparing top-of-mind te houden.

Volgens onderzoek in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu is e-Driver het meest succesvolle online programma voor duurzame mobiliteit. De gecombineerde aanpak leidt tot veilige en duurzame verkeersdeelname.

Wat maakt de training uniek?
– De enige training in Nederland met permanente aanpak
– Laagdrempelig en hoge toepasbaarheid
– Bewezen effectief (TÜV Rheinland)
– X-Learning methode, doorlopend (3x meer effect dan e-learning)

Openbare weg + online
Lichte bedrijfsvoertuigen
Benzine, diesel, hybride, elektrische voertuigen
V.a. 4 medewerkers
1, 2 of 3 uur + iedere 6 weken 7 minuten
V.a. € 99,95 excl. btw.