Het Nieuwe Rijden bedrijfsauto

€99 per persoon

Steeds meer worden ondernemers en bestuurders zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Daarnaast maken de hoge brandstofprijzen het uit bedrijfseconomische reden noodzakelijk dat chauffeurs efficiënt omgaan met brandstof.

De training gebruikt de rijstijltips van het project “Het Nieuwe Rijden” die zich bewezen hebben in de praktijk om uitstoot te reduceren en veiligheid te verhogen.

Contact opnemen

Het Nieuwe Rijden

Steeds meer ondernemers en bestuurders zijn zich bewust van het belang om zo min mogelijk brandstof te verbruiken en de uitstoot van CO2 te verminderen. Belangrijk voor het milieu en de portemonnee.

In deze training leren de deelnemers de principes van Het Nieuwe Rijden toe te passen. Daardoor gaan zij niet alleen zuiniger maar ook veel veiliger deel nemen aan het verkeer.

Training

– Rijstijlanalyse & feedback: consequenties rijstijl voor milieu en veiligheid
– Zit- en stuurhouding en kijktechniek
– Anticiperen op onverwachte en risicovolle verkeersomstandigheden
– Veranderde voertuigtechnieken
– Optimaal gebruik van motorkarakteristiek
– Controle bandenspanning, gebruik elektronische apparatuur

Trainingsprincipe

Focus van de training is risicobewustwording en een anticiperende en probleemvoorkomende rijstijl. Borging vindt plaats door interactieve, online trainingen (Ongevalpreventie en Het Nieuwe Rijden).

Doelgroep: zakelijke rijder, woon / werk
Doelstelling: milieubewust en zuinig rijden
Locatie: Safety Experience Center Rosmalen
Duur training: 4 uur
Tarief: 99,- excl. btw.
Inclusief: e-learning ongevallen voorkomen en brandstof besparen voor bedrijven
Inclusief: VVGN/MVO certificaat.

Kwaliteitsborging en certificering

De trainingen, examens en certificering trajecten staan onder extern en onafhankelijk toezicht van TÜV Rheinland. Indien u kiest voor de 8 uur durende training kunt u uw programma uitbreiden met een examenmodule. Indien het examen met goed gevolg wordt doorlopen ontvangt de cursist een persooncertificaat. In het geval van bedrijfsaansprakelijkheid heeft u hiermee een bewijs dat u een erkende opleiding heeft gevolgd.