Brandstof- en CO2 reductie

De Verkeersveiligheid Groep Nederland biedt een compleet programma gericht op brandstofbesparing en CO2 reductie.

Het Nieuwe Rijden

Openbare weg training voor personenauto's
  • Geef uw medewerkers handvatten voor verlagen van brandstofkosten en CO2-uitstoot. Ook voor hybride en elektrische voertuigen.
Bekijk training

Het Nieuwe Rijden

Openbare weg training voor bedrijfsauto's
  • De training voor bedrijfsvoertuigen geeft handvatten voor verlagen van brandstofkosten, CO2-uitstoot en vergroten van verkeersinzicht.
Bekijk training

Combinatietraining

Combinatietraining - Zuinig + veilig
  • Met minimale tijdsinvestering en maximaal resultaat werken aan verlagen van brandstofkosten, CO2-uitstoot en ongevallen voorkomen.
Bekijk training

Rijden met een elektrische auto

Korte praktijktraining
  • Het rijden met een elektrische auto vraagt om een andere rijstijl dan bijvoorbeeld het rijden in een benzine- of dieselauto.

Het rijden met een elektrische auto vraagt om een andere rijstijl dan bijvoorbeeld het rijden in een benzine- of dieselauto.

Bekijk training

e-Driver

Medewerkers veilig en duurzaam op weg
  • Met minimale tijdsinvestering en maximaal resultaat werken aan CO2-uitstoot en voorkomen van ongevallen.
Bekijk programma

Op deze pagina vindt u praktijktrainingen die als eenmalige training zijn te boeken maar ook geïntegreerd kunnen worden in een organisatie-brede aanpak. Bovendien kunt u kiezen voor een combinatietraining waarin verkeersveiligheid- brandstof- en CO2-reductie in een totaaltraining zijn verwerkt. De trainingen zijn geschikt voor personenauto’s en bedrijfsauto’s.

Voor alle trainingen geldt dat zowel kleine als grote groepen mogelijk zijn. Innovatieve planningssystemen voor een efficiënt aanmeldproces zijn beschikbaar.