Verkeersveiligheid Groep Nederland Verkeersveiligheid Groep Nederland Verkeersveiligheid Groep Nederland Verkeersveiligheid Groep Nederland Verkeersveiligheid Groep Nederland

Menu

Centraal Beheer Rijvaardigheidstraining

Tijdens een compacte training oefent u de belangrijkste lessen in een ongevalsituatie. De training wordt uitgevoerd door het Safety Experience Center. De training is geschikt voor particulieren of bedrijven (kleine groepen).

U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie.
U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). U leert in een te snel genomen bocht weer de controle over de auto te krijgen. U wordt begeleid door de beste instructeurs van Nederland.

Theorie training

  • Waarneming versus het ontstaan van een ongeval
  • Verkeersinzicht en voertuigkennis

De theorietraining is ontwikkeld in samenwerking met TNO Human Factors.

Praktijktraining

Algemene voertuigbeheersing
Veelzijdige oefeningen met bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goede stuurhouding en goed ontwikkelde kijktechniek.

Rem- en uitwijkoefeningen
Cursisten ervaren wat er met een voertuig gebeurt in rem- en uitwijksituaties. Doel is om optimaal gebruik te maken van de remcapaciteit van het voertuig. Om de auto te corrigeren en de controle over het voertuig te behouden of te hernemen.

Over- en onderstuurtraining
Een confrontatie met over- en onderstuursituaties. Cursisten leren de risico’s goed in te schatten en leren technieken aan om controleverlies te voorkomen.

VIP-catering

Wanneer u VIP-catering t.w.v. € 9,95 neemt, ontvangt u bij aankomst een VIP-bandje, hiermee kunt u op de dag zelf gebruik maken van het catering programma.

VIP-catering bevat onder andere (voorafgaand aan de training), twee heerlijke Nespresso koffie naar keuze, 2 blikjes frisdrank naar keuze, bossche bol of een warme panini naar keuze en een candy bar naar keuze. Wilt u de catering aan uw boeking toevoegen? Ga naar het boekingsformulier.

Rendement

  • Schade- en ongeval preventie
  • Verhoogd verkeersinzicht en gevaarherkenning
  • Brandstof- en CO2 reductie

Informatie training

Doelstelling: verlagen ongevalsrisico
Locatie: Safety Experience Center Rosmalen
Duur training: 3 uur

Actietarief

Het normale tarief van de training bedraagt €129,-. Nu tijdelijk voor € 47.50,- p.p inclusief btw, gebruik van (nieuwe) voertuigen en verzekering.

0
beoordeelt de training met 'goed' of hoger
0
beoordeelt de locatie met 'goed' of hoger

(38.702 beoordelingen in 2012/2013 | ISO 9001)

Trainingsprincipe

Focus van de training is risicobewustwording en een anticiperende en probleemvoorkomende rijstijl. Borging vindt plaats door interactieve, online trainingen (Ongevalpreventie en Het Nieuwe Rijden).

Kwaliteitsborging en certificering
De trainingen, examens en certificering trajecten staan onder extern en onafhankelijk toezicht van TÜV Rheinland. Indien u kiest voor de 8 uur durende training kunt u uw programma uitbreiden met een examenmodule. Indien het examen met goed gevolg wordt doorlopen ontvangt de cursist een persooncertificaat. In het geval van bedrijfsaansprakelijkheid heeft u hiermee een bewijs dat u een erkende opleiding heeft gevolgd.