Bel 073 - 523 1221

Maatwerk Code 95

De Verkeersveiligheid Groep Nederland ondersteunt haar klanten behalve met een groot trainingsaanbod ook met unieke tools. Deze tools maken de keuze, organisatie, planning en registratie van de trainingen eenvoudiger en helpen u grip te houden op de verplichte nascholing.

Maatwerk Code 95

De Verkeersveiligheid Groep Nederland ondersteunt haar klanten behalve met een groot trainingsaanbod ook met unieke tools. Deze tools maken de keuze, organisatie, planning en registratie van de trainingen eenvoudiger en helpen u grip te houden op de verplichte nascholing.

Wij luisteren naar onze klanten. Wat heeft u nodig en hoe kunnen wij u daar het beste bij helpen? Wij hebben veel ervaring in de vervoersbranche en onze medewerkers weten waar het over gaat. Zo kunnen wij u optimaal ondersteunen op die onderwerpen waar het binnen uw onderneming echt over gaat.

Nascholing biedt kansen

Ondanks het verplichte karakter biedt de nascholing ook kansen. Kansen op meer veiligheid binnen de organisatie, minder schades en ongevallen en op milieuverantwoorde en brandstofbesparende verkeersdeelname. De verplichte nascholing kan onderdeel uit gaan maken van uw MVO doelstellingen en uw streven naar duurzame inzetbaarheid. De Verkeersveiligheid Groep Nederland adviseert u hierover graag. Om zoveel mogelijk voordeel te hebben van de nascholing kiest u bij voorkeur trainingen die aansluiten bij de werkzaamheden van uw chauffeurs en bij de doelstellingen van uw onderneming. Het meeste rendement haalt u uit een trainingsaanbod waarin de trainingen op elkaar afgestemd zijn voor een langere periode.

  • Communicatie- en weerbaarheidstrainingen
  • Rij-trainingen
  • Leefstijltrainingen
  • Chauffeursspecifieke trainingen
  • Arbeidsveiligheidstrainingen

Openbaarvervoersbedrijf GVB

GVB openbaarvervoers platform

Openbaarvervoerbedrijf GVB wil goed zorgen voor de reizigers en voor de eigen medewerkers. In samenspraak met de ondernemers commissie en rekening houdend met de opleidingseisen van CBR/CCV is een vijfjarig opleidingplan ontwikkeld. Hierin staat de klant centraal staat en is het welzijn van de chauffeurs een focuspunt.

  • Communicatie- en weerbaarheid
  • Toegankelijkheid in het openbaar vervoer
  • Stuur in handen, praktijktraining gericht op veiligheid en comfort voor de reiziger, medeweggebruikers en de chauffeurs
  • Veiligheid en criminaliteitspreventie
  • Preventietraining welzijn en welbevinden

Trainingscategorieën

Naast rijtrainingen en de chauffeursspecifieke trainingen biedt de Verkeersveiligheid Groep Nederland trainingen in veel verschillende vakgebieden. Want inmiddels weten we dat ook de communicatietrainingen, de leefstijltrainingen en de trainingen arbeidsveiligheid bijdragen aan het welzijn, de veiligheid en de duurzame inzetbaarheid van chauffeurs.

Toon alle trainingscategorien

Subsidie: SOOB en FSO Chauffeurs in het goederenvervoer en in het personenvervoer kunnen op diverse trainingen een beroep doen op SOOB of FSO subsidie. Verkeersveiligheid Groep Nederland ondersteunt u bij de aanvraag hiervan.

Meer informatie aanvragen:

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon nummer

E-mail*

Onderwerp*

Bedrijfsnaam*

Vraag of opmerking*