Meer veiligheid minder brandstofverbruik

Centraal Beheer
Rijvaardigheidstraining

Tijdens een compacte training oefent u de belangrijkste lessen in een ongevalsituatie. De training wordt uitgevoerd door het Safety Experience Center. De training is geschikt voor particulieren of bedrijven (kleine groepen).

U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie.
U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). U leert in een te snel genomen bocht weer de controle over de auto te krijgen. U wordt begeleid door de beste instructeurs van Nederland.

Theorietraining

- Waarneming versus het ontstaan van een ongeval - Gevaarherkenning en verkeersinzicht
- Verkeersinzicht en voertuigkennis

De theorietraining is ontwikkeld in samenwerking met TNO Human Factors.

Praktijktraining

1 - Algemene voertuigbeheersing
Veelzijdige oefeningen met bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goede stuurhouding en goed ontwikkelde kijktechniek.

2 - Rem- en uitwijkoefeningen
Cursisten ervaren wat er met een voertuig gebeurt in rem- en uitwijksituaties en leren zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de remcapaciteit van het voertuig. Zij leren de auto te corrigeren en de controle over het voertuig te behouden of te hernemen.

3 - Over- en onderstuurtraining
Een confrontatie met over- en onderstuursituaties. De cursisten leren de risico’s goed in te schatten en leren technieken aan om controleverlies te voorkomen.

Bij deze training maakt u gebruik van de voertuigen die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld.

VIP-catering

Wanneer u VIP-catering t.w.v. € 9,95 neemt, ontvangt u bij aankomst een VIP-bandje, hiermee kunt u op de dag zelf gebruik maken van het catering programma.

VIP-catering bevat onder andere (voorafgaand aan de training), twee heerlijke Nespresso koffie naar keuze, 2 blikjes frisdrank naar keuze, bossche bol of een warme panini naar keuze en een candy bar naar keuze. Wilt u de catering aan uw boeking toevoegen? Ga naar het boekingsformulier.

Actietarief

Het normale tarief van de training bedraagt €129,-. Nu tijdelijk voor € 47.50,- p.p inclusief btw, gebruik van (nieuwe) voertuigen en verzekering.